Privé training

Privé training

Privétraining is er voor eigenaren die niet in staat zijn deel te nemen aan de groepstrainingen of iets specifieks, zoals wandelen zonder trekken en komen op commando, willen trainen.

Privéles aan huis voor puppytraining of training van uw volwassen hond behoort ook tot de mogelijkheden.
Indien gewenst kunnen de lessen lessen in het Engels worden gegeven. Tevens behoort clickertraining tot de mogelijkheden.

Privétraining is niet geschikt voor honden met gedragsproblemen. Mocht uw hond ongewenst gedrag vertonen, kunt u bij o­ns terecht voor gedragstherapie.

Praktische informatie

Data

Datum en tijd worden in overleg afgesproken.

Kosten

De kosten voor privé training zijn 65,00 euro per les van een uur. De kosten voor privé training aan huis bedragen 75,00 euro per uur.

Aanmelden

Voor overleg of aanmelding kunt u een mail sturen naar info@hondenschoolomnia.nl of bel 06-514 75 830 of 020-686 07 34.

Hele fijne en duidelijke begeleiding. Ik had privé les aan huis. Mijn hond blafte eerst constant met het naar buiten gaan en als ik nu naar buiten ga geeft hij geen kick. Er wordt goed naar het hondje en baasje gekeken en de interactie hier tussen. Hele duidelijke en praktisch toepasbare tips die echt werken. Binnen 10 dagen had ik een heel ander hondje, ik ben zeer tevreden en mijn hondje is zeer ontspannen.

Emma Venderbosch

Wat zijn wij blij met Marja, onze hond was buiten heel angstig en dat uitte zich in extreem blaf en uitval gedrag naar alles en iedereen. Nadat Marja bij ons thuis is geweest voor een consult en ons de tips en tricks heeft gegeven hebben wij binnen een paar dagen een andere hond. een hond die met veel plezier nu buiten loopt en niet meer uitvalt naar alles en iedereen. Ik raad iedereen Marja aan ze geeft niet alleen de hond maar ook ons als baas het vertrouwen en de rust en dit doet ze met respect en humor een heerlijk mens. Marja bedankt !!!

Mirella De Graaf

Ik heb mijn mijn hond van een al meerdere cursussen bij Marja gevolgd, en puppy, basis, “kom hier” en twee keer een prive les. Ik kan niet wachten tot ik weer verder kan trainen bij haar. Haar aanpak is heel duidelijk, en ze kan heel goed uitleggen waarom iets wel of niet werkt. Ze stelt hoge eisen, wat heel goed bij mij past. Mijn hond heeft dankzij haar tips en mijn inspanning al heel veel geleerd. Ik zou wensen dat iedere hondeneigenaar bij haar op cursus zou mogen.

Lisa Martial