Vervolgcursus

Vervolgcursus

Aansluitend op de puppycursus kunt u deelnemen aan de vervolgcursus. De vervolgcursus heeft tot doel, de reeds in de puppycursus aangeleerde oefeningen uit te breiden en te perfectioneren.

Tevens worden er een aantal nieuwe oefeningen aangeleerd.
De cursus bestaat uit 5 lessen van 45 minuten. Tijdens deze cursus is er geen tijd voor een vragenrondje, er wordt gedurende de gehele les getraind.

Honden die niet aan de puppycursus hebben deelgenomen zijn van harte welkom, indien zij de basisoefeningen voldoende beheersen.
Bij twijfel graag even contact opnemen.

Praktische informatie

Data

Datum volgt.

Kosten

De kosten voor de vervolgcursus bedragen 150,00 euro voor 5 lessen van 45 minuten.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier hier onderaan de pagina.

Wij zijn fan van Omnia! Met onze hond Nero hebben wij de basiscursus en vervolgcursus doorlopen. Marja is duidelijk, consequent en brengt ook zeker veel humor. Ze geeft om iedere hond en helpt je hierin de juiste opvoedstijl te vinden. Uiteindelijk merkten wij dat we vooral onszelf veel moesten leren. Nero vond het leuk aan de slag te gaan en Marja en Mireille stonden er door weer en wind. Uiteindelijk krijg je wat je er zelf in stopt, maar Marja is ook streng doch rechtvaardig om dit van je te vragen. Want uiteindelijk krijg je wel een geweldig maatje kunnen wij zeggen! Geen twijfel, schrijf je in en ga aan de slag met Marja!

hond van Anne Lieke Vonk Anne Lieke Vonk

Marja geeft de cursus met ongelooflijk veel kennis, toewijding en humor. We hebben de puppycursus en een vervolgcursus gedaan en hebben genoten van het uur pure quality time elke week! Ik zou het iedereen aanraden, we hebben heel veel geleerd. Dankjewel Marja!

hond van Roxy ScheepbouwerRoxy Scheepbouwer

7 Jaar geleden hebben wij, met veel plezier en naar volle tevredenheid, met onze golden retriever de puppy, en de vervolgcursus bij Marja gedaan. Zij is duidelijk, deskundig en plezierig in de bejegening. Recent moest onze hond nieuw gedrag aangeleerd worden door loopproblemen bij het baasje. Wij hebben Marja gevraagd voor individuele training hierbij. Wij dachten “als iemand ons hierbij kan helpen is zij het”. Gelukkig stemde zij in. Dit gaf ons het vertrouwen dat het goed zou komen en hond en baasje weer veilig op stap konden.

Norbert Dekker

Inschrijfformulier

U kunt zich hieronder aanmelden voor één van onze cursussen.

Ik meld me aan voor de volgende cursus: *
Akkoord *

Inschrijfformulier

U kunt zich hieronder aanmelden voor één van onze cursussen.

Ik meld me aan voor de volgende cursus: *
Akkoord *