De basis- / beginnersgehoorzaamheidscursus is er voor honden vanaf 5 tot 12 maanden die nog geen cursus hebben gevolgd. De cursus bestaat uit 5 wekelijkse lessen van 45 minuten.

De honden mogen geen probleemgedrag vertonen! Voor honden met probleemgedrag bieden wij gedragstherapie aan.

Tijdens de basis gehoorzaamheidscursus komen de oefeningen: zit, lig, blijf, volg, apport, hierkomen e.d. aan de orde. De oefeningen worden op een positieve, hondvriendelijke manier aangeleerd.

Praktische informatie

Data

Start basiscursus: Datum volgt.

Kosten

De kosten voor de basis gehoorzaamheidscursus bedragen 150,00 euro voor 5 lessen van 45 minuten.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier hier onderaan de pagina.

Helemaal blij met Marja van Omnia. Mijn hond had een rangorde probleem waar ik me niet van bewust was. Dit resulteerde in ongewenst gedrag zoals aan broekspijpen hangen en blaffen naar mensen die binnenkwamen. Dankzij de hulp van Marja is dit nu weer onder controle. Dankzij een paar richtlijnen en regels is mijn hond weer zichzelf. De les: je moet blijven trainen en je hond blijven uitdagen. Anders gaat het niet goed. Dank Marja!

hond van Rebekka van HartskampRebekka van Hartskamp

Wij zijn fan van Omnia! Met onze hond Nero hebben wij de basiscursus en vervolgcursus doorlopen. Marja is duidelijk, consequent en brengt ook zeker veel humor. Ze geeft om iedere hond en helpt je hierin de juiste opvoedstijl te vinden. Uiteindelijk merkten wij dat we vooral onszelf veel moesten leren. Nero vond het leuk aan de slag te gaan en Marja en Mireille stonden er door weer en wind. Uiteindelijk krijg je wat je er zelf in stopt, maar Marja is ook streng doch rechtvaardig om dit van je te vragen. Want uiteindelijk krijg je wel een geweldig maatje kunnen wij zeggen! Geen twijfel, schrijf je in en ga aan de slag met Marja!

hond van Anne Lieke VonkAnne Lieke Vonk

Wij hebben met onze labrador pup de basiscursus afgesloten en zijn ontzettend tevreden hierover! Marja is een lieve vrouw met passie voor haar vak. Naast leerzaam cursus geven voor een groep geeft ze ook veel persoonlijke aandacht voor u en uw hond. Wij hebben super veel geleerd en veel goede tips in ontvangst mogen nemen. Wij komen zeker weten terug voor een vervolgcursus!

Annemijn Van der meer

Inschrijfformulier

U kunt zich hieronder aanmelden voor één van onze cursussen.

Ik meld me aan voor de volgende cursus: *
Akkoord *

Inschrijfformulier

U kunt zich hieronder aanmelden voor één van onze cursussen.

Ik meld me aan voor de volgende cursus: *
Akkoord *