Pre puppyconsult

Pre puppyconsult

Krijgt u binnenkort een puppy en wil u graag direct goed van start? Overweeg dan een pre puppyconsult bij u aan huis.

Meestal zien wij eigenaren en hun pup pas tijdens de puppycursus. Vaak is de pup dan al een aantal weken in huis en bent u al even bezig met de training en opvoeding van uw pup.

Overal vindt en krijgt u tips en adviezen welke lang niet altijd de juiste zijn. Sommige adviezen zijn ronduit slecht voor de pup. Waar moet de pup de eerste nachten slapen, wel of geen kranten op de vloer om de pup zindelijk te maken, wat voor voeding en hoe vaak per dag? Allemaal vragen waar wij u een antwoord op kunnen geven. Wij komen graag thuis bij u langs zodat u goed van start kunt gaan met de opvoeding.

Praktische informatie

Kosten

De kosten bedragen 75,00 euro per uur.

Aanmelden

Voor overleg of aanmelding kunt u een mail sturen naar info@hondenschoolomnia.nl of bel 06-514 75 830 of 020-686 07 34.

Marja is een hondenmensen een gedegen vakvrouw. Nu met mijn derde hond aan het trainen bij Omnia. Van puppy training tot cursus ‘hier!’, privé les en behendigheid. Steeds nieuwe inzichten en fantastische begeleiding in een taal die blijft hangen. Zeer aanbevolen!

hond van Sandra PilkesSandra Pilkes

Zeer professioneel, aanwijzingen zijn helder en het is een goede start om een probleemloze en fijne band met je hond te krijgen! Ik heb veel geleerd en gelachen! Verschillende puppy cursussen gedaan!

honden van Jacqueline BohlmeijeJacqueline Bohlmeijer

Puppy Joffi gaat met plezier naar de training en ik daardoor ook. Samen veel pret door hetgeen we leren van de hondentrainster Marja. Wij gaan door bij Omnia!

puppy van Jessica MahnJessica Mahn