Overweegt u een pup aan te schaffen?

Wat zijn uw wensen en verwachtingen? Waar vindt u een voor u geschikte en gezonde pup? Welk ras past bij u? Hoe maakt u uit alle hondenrassen de juiste keuze? Gaat uw voorkeur uit naar een reu of een teef ? Moet het misschien geen rashond maar een leuke kruising worden? Is het belangrijk dat de pup een stamboom heeft of niet? Kunt u veilig een pup in een dierenwinkel of via marktplaats kopen?

Op al deze vragen kunnen wij antwoord geven. Bel en maak een afspraak voor een aanschafadvies!

Ik wil graag aanschafadvies!

Bij het aanschaffen van een pup komen nogal wat zaken kijken. Kunt u de komende 10 tot 15 jaar een hond bieden wat hij nodig heeft?

Een hond vraagt veel tijd, aandacht en verzorging. Sommige honden hebben erg veel beweging nodig, anderen vragen een intensieve vachtverzorging. Bent u zich bewust van de kosten die een goede verzorging met zich mee brengt? Denk aan voeding, medische kosten, cursussen en kosten voor vakantieopvang. Als u op als deze vragen volmondig “ja” heeft gezegd is het moment daar de voor u meest geschikte pup te gaan zoeken.

Er zijn een groot aantal hondenrassen en allemaal hebben zij bepaalde erfelijke eigenschappen waar u rekening mee moet houden. Zij bepalen voor een groot gedeelte het gedrag van de hond. Sommige honden zijn niet geschikt om in de stad te houden. Ook zijn er groot aantal rasgebonden gezondheidsproblemen waar u rekening mee dient te houden.

Hoe vind u een gezonde, sociale pup? Wij kunnen u helpen de voor u meest geschikte pup te vinden. Ook kunnen wij u begeleiden bij de opvoeding en training van uw pup. De kosten bedragen 75,00 euro per uur.