Gedragstherapie

Gedragstherapie

Bij gedragstherapie werken wij op individuele basis met u en uw hond. Wij proberen de achtergrond en de oorzaak te achterhalen van bepaald probleemgedrag.

Naar aanleiding hiervan geven wij advies hoe u hiermee kunt omgaan en wat u kunt doen om dit gedrag te veranderen. In bijna alle gevallen komen wij bij u aan huis.

Voorafgaand aan het consult adviseren wij een health check door  de dierenarts. Dit om uit te sluiten dat er een medische oorzaak ten grondslag ligt aan het probleemgedrag.

Praktische informatie

Data

Datum en tijd worden in overleg afgesproken.

Kosten

De kosten voor een huisbezoek bedragen 200,00 euro voor maximaal 2 uur.

De kosten voor een verslag n.a.v. het huisbezoek bedragen 50 euro
Voor een vervolgconsult zijn de kosten 85,00 euro per uur.

Aanmelden

Voor overleg of aanmelding kunt u een mail sturen naar info@hondenschoolomnia.nl of bel 06-514 75 830 of 020-686 07 34.

De eigenaresse heeft mij en mijn hond vanaf het begin met de puppycursus zoveel informatie bijgebracht. Met alle vragen kon ik naar haar toe gaan. Zelfs nu ik laatst een aantal gedragsvragen had (2 jaar later) staat ze altijd open te helpen. Super positief en zou zeker nog wat cursussen doen als dat kon met een wat ‘oudere’ hond!

Isabel van der Wal

Wij zijn fan van Omnia! Met onze hond Nero hebben wij de basiscursus en vervolgcursus doorlopen. Marja is duidelijk, consequent en brengt ook zeker veel humor. Ze geeft om iedere hond en helpt je hierin de juiste opvoedstijl te vinden. Uiteindelijk merkten wij dat we vooral onszelf veel moesten leren. Nero vond het leuk aan de slag te gaan en Marja en Mireille stonden er door weer en wind. Uiteindelijk krijg je wat je er zelf in stopt, maar Marja is ook streng doch rechtvaardig om dit van je te vragen. Want uiteindelijk krijg je wel een geweldig maatje kunnen wij zeggen! Geen twijfel, schrijf je in en ga aan de slag met Marja!

hond van Anne Lieke VonkAnne Lieke Vonk

Ik heb mijn mijn hond van een al meerdere cursussen bij Marja gevolgd, en puppy, basis, “kom hier” en twee keer een prive les. Ik kan niet wachten tot ik weer verder kan trainen bij haar. Haar aanpak is heel duidelijk, en ze kan heel goed uitleggen waarom iets wel of niet werkt. Ze stelt hoge eisen, wat heel goed bij mij past. Mijn hond heeft dankzij haar tips en mijn inspanning al heel veel geleerd. Ik zou wensen dat iedere hondeneigenaar bij haar op cursus zou mogen.

Lisa Martial